Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Reportasjer.

EKEBERG VÅRMARKED 2024.

EKEBERG VÅRMARKED 2024. Den 3 og 4. mai var jeg med en samlerkollega og rigget opp hans stand på Ekeberg. Vi var tidlig i køen på fredag og ventet noen timer sammens med andre samlere i bilkøen. Solen stekte og kokte oss :-)

Det var en polsk privat samler som var der på fredag og kjøpte mye fra forskjellige selgere.

Da mørket senket seg, var vi 3 samlere som koste oss med smørbrød og drikke og vi tok turen rundt i natten med lommelykter. Roar K. iført en nydelig vinter camo. jakke i "Ekeløv B", da det ble bra kaldt på natten og vi måtte kle oss varmere.

Lørdag koste vi oss i solsteika igjen, og det var flere gamle kjente samlere som tok turen innom.

Det må jo bare innrømmes at det blir lenger tid mellom hver gang noen gjør de gode kjøpene oppe på Ekeberg, men en samler fra Elverum fikk kjøpt ett nydelig Kriegsmarine offiser sverd til en god pris (tidlig Ostsee stemplet). Og en annen samler fikk kjøpt en del løse Førergarden effekter til parade uniformen, til en meget fordelaktig penge...

 

 

Neste Ekebergmarked blir i september.

 

 

Derek M. Schei

4. mai 2024

 

Varenr.: 992
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 0.00

Nyheter



Dereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.